54 омбр ЗСУ знищила мінометну позицію окупантів. ВІДЕО

 

Українські військові знищили мінометну позицію та житлове приміщення окупантів в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донеччині.

Про це в середу, 24 червня, повідомляє у фейсбуці бойова група К2 54-ї окремої механізованої бригади.

“Не так давно ми показували вам, як був знищений вантажний військовий автомобіль “УРАЛ”, який здійснював підвоз боєприпасів на позиції бойовиків. Тепер до вашої уваги ми хочемо показати знищення мінометної позиції та житлового приміщення окупантів, до яких вище вказаний “УРАЛ” підвозив смертоносні міни та патрони”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в один із ранків на фронті ворог відкрив вогонь по позиціях ЗСУ та оселях мирних мешканців.

“Було прийняте рішення на знищення ворога та вогневих засобів. І до роботи взялися розвідники. За допомогою засобів розвідки було встановлено точне місценаходження ворога та його вогневих засобів і полетіла “отвєточка”. У результаті вогню у відповідь було повністю знищено вогневу мінометну позицію та житлове приміщення ворога”, – інформують військові.

ОСи підкреслюють: “ніхто із окупантів не втік”.

Читайте також:
“Ліквідовано трьох бойовиків”: бійці 54 омбр показали ВІДЕО обстрілу позицій противника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна