“Ліквідовано трьох бойовиків”: бійці 54 обмр показали ВІДЕО обстрілу позицій противника

 

Українські військовослужбовці завдали удару по позиціях російських збройних формувань на Донеччині.

Про це повідомляє у фейсбуці бойова група К2 54-ї окремої механізованої бригади.

Як наголошується в повідомленні, це відповідь за обстріли українських позицій.

“Уявімо себе десь на теренах Донецької області. Так вийшло, що одна позиція незаконних збройних формувань 1-го Армійського корпусу РФ, а саме дуже «відомий» батальйон «Восток», вела постійні обстріли передових укріплень українських військових.

Вони були впевнені, що їхні обстріли будуть безкарні. Але на свою біду (а може й через відсохлі мізки від зловживання бояришника) вони помилялися”, – констатують українські бійці.

Завдяки розвідникам були виявлені позиції, а також кількість бойовиків та їхнє озброєння.

“І в один із весняних днів, коли ворог почав обстріл наших позицій, полетіла в нього «отвєточка» із не забороненого Мінськими угодами озброєння”, – розповідають у К2 54 омбр.

Повідомляється, що в ході проведеної операції було знищено три вогневих позиції, житловий бліндаж та великокаліберний кулемет, а також ліквідовано трьох бойовиків.

“Хочемо нагадати, що, за іронією нашого підрозділу, бойова операція відбулася в річницю створення так званого батальйону «Восток»”, – підсумовують українські воїни.

Український блогер rexiro опублікував мапу території, згідно з якою обстріл позицій бойовиків відбувся в районі Ясинуватої.

Читайте також:
У відповідь на 16 обстрілів ОСи знищили 4 бойовиків та ще 5 – поранили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна