У Зайцевому під мінометним обстрілом загинула 80-річна жінка, – ООС

 

Від мінометного обстрілу з боку бойовиків в підконтрольній Україні частині селища Зайцеве, що під Горлівкою на Донеччині, загинула 80-річна цивільна жінка.

Про це вранці в п’ятницю, 3 липня, повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил.

“Сьогодні, на світанку 3 липня, збройні формування Російської Федерації вкотре відкрили вогонь по населеному пункту Зайцеве. Внаслідок цинічного обстрілу з мінометів калібру 82-мм загинула місцева мешканка 1940 року народження“, – сказано в повідомленні.

“Окупанти в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили, що вони прийшли на Донбас вбивати, грабувати і руйнувати, а життя цивільного населення для них нічого не вартує”, – заявили в штабі ОС.

Нагадаємо, за даними штабу ОС, 2 липня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, використавши при цьому заборонені Мінськом міномети калібру 120 мм і 82 мм тощо.

Читайте також:
Без контрабанди, на межі двох світів. Як живе селище Зайцеве, розділене лінією фронту

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна