Олена Зеленська ще лікується від COVID-19 у лікарні, але їй уже краще, – ОП

 

Дружина президента Олена Зеленська досі лікується від коронавірусної хвороби в лікарні, але  почувається вже краще.

Про це 30 червня повідомив офіс президента на офіційній сторінці у фейсбуці.

“Олена Зеленська продовжує лікування від COVID-19 та спричиненої ним двобічної полісегментарної пневмонії у стаціонарному відділенні київської лікарні. Перша леді почувається краще та поступово одужує, але все ще продовжує антибактеріальну терапію та перебуває в ізоляції під наглядом лікарів”, – ідеться в повідомленні.

Як писала “Новинарня“, про те, що дружина Володимира Зеленського Олена отримала позитивний результат тесту на COVID-19, в ОП повідомили 12 червня.

Тоді зазначалося, що “перша леді” почувається добре, не має жодних симптомів хвороби й перебуває на амбулаторному лікуванні “ізольовано від інших членів сім’ї”.

Проте 16 червня офіс президента повідомив про те, що Зеленську госпіталізовано з діагнозом “COVID-19, позагоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія середнього ступеня важкості”.

“Дотації кисню не потребує. Стан стабільний”, – запевнили у пресцентрі ОП.

В наступні два тижні про стан здоров’я першої леді нічого не повідомлялося.

Тим часом Володимир Зеленський, у якого ПЛР-тести ще 15 червня показали негативний результат (як і у двох дітей президентського подружжя), ізоляції не дотримувався.
Президент їздив працювати на Банкову, зустрічався з шахтарями, відвідував постраждале від повені Прикарпаття, покладав квіти до пам’ятників, проводив селекторні наради тощо.

Читайте також:
“Треба готуватися до другої хвилі”, – Зеленський про коронавірус в Україні

“Щоб людям було легше”: Зеленський хотів заразитися коронавірусом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна