Зеленський переговорив із шахтарями, які мітингують під ОП, але порушив самоізоляцію

 

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався із шахтарями Львівщини, які вже два дні мітингують під будівлею офісу президента України на вулиці Банковій з вимогою погасити заборгованість по зарплатах.

Відповідне відео опублікував нардеп від “Слуги народу” Юрій Камельчук, на чиєму виборчому округу (124-му) знаходиться ПАТ Шахта “Надія”.

“Дякую Володимиру Зеленськоиу за виявлену повагу і увагу до гірників шахти “Надія” з м.Соснівки, Львівської області… Наші прохання були почуті. Сподіваємося на швидке вирішення питання заборгованості “Центренерго” перед усіма підприємствами вугільної промисловості”, – написав нардеп.

“Я вам обіцяю, що ми все зробимо. Дайте мені пару днів, будь ласка, я зараз розберусь із “Центренерго”, чому вони не платять гроші. Їдьте додому, до своїх сімей, я розберусь”, – завив Зеленський.

Телеканал “Прямий” звертає увагу, що таким чином президент порушив мови “особливого режиму роботи” у зв’язку з захворюванням його дружини на COVID-19.

Прессекретарка Зеленського Юлія Мендель сьогодні заявила, що особливий режим глави держави закінчується тільки 26 червня.

Нагадаємо, про те, що Олена Зеленська захворіла на коронавірус, стало відомо 12 червня.
16 червня її госпіталізували з пневмонією і коронавірусом.

Читайте також:
Зеленський працюватиме в особливому режимі через COVID-19 дружини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна