У Києві дозволили працювати ресторанам, басейнам, кінотеатрам і театрам

 

У столиці уряд дозволив відновити роботу ресторанам, кафе, басейнам для індивідуальних тренувань, театрам і кінотеатрам.

Про це в середу, 24 червня, заявив міський голова Києва Віталій Кличко.

“Як ви знаєте, уряд дозволив, і влада згідно з цим видала розпорядження про відновлення роботи в столиці: ресторанів (без дитячих кімнат), кафе, басейнів – для індивідуальних тренувань. А також – проведення культурних і мистецьких заходів чисельністю до десяти осіб. Можуть працювати і театри, і кінотеатри – з обмеженою кількістю відвідувачів і дотриманням дистанції між ними”, – зазначив Кличко під час онлайн-брифінгу.

За його словами, комісія з надзвичайних ситуацій прописала регламенти та умови, за яких можуть працювати заклади. Місто контролюватиме дотримання правил роботи усіма закладами.

“Наголошу: в разі погіршення епідеміологічної ситуації, Київ повернеться до обмежень. Сьогодні кожен має розуміти, що треба берегтися. Дотримуватися елементарних правил: маска в транспорті й в громадських місцях, дезінфектори, соціальна дистанція”, – додав Кличко.

Водночас за минулу добу, 23 червня, у столиці зафіксували 99 нових випадків захворювання на коронавірус – це найбільша кількість хворих за останні тижні.

Як інформувала “Новинарня“, через коронавірусні антирекорди МОЗ розгортає лікарні другої хвилі.

Читайте також:
Більш жорсткий карантин можуть ввести у трьох областях, – МОЗ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна