Більш жорсткий карантин можуть ввести у трьох областях, – МОЗ

 

Запровадження більш жорстких обмежень у зв’язку з епідеміологічною ситуацією можливі у Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

Про це у вівторок, 23 червня, заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає “Укрінформ”.

“Найбільш критична ситуація щодо можливості впровадження більш жорстких обмежень у нас в західних регіонах, зокрема в Закарпатській, Львівській, Волинській областях – там, де є значне зростання кількості випадків коронавірусної хвороби”, – сказав урядовець.

Він нагадав, що з 22 червня введений в дію новий адаптивний карантин. Так, до 31 липня, за словами Ляшка, точно не будуть пом’якшені такі вимоги, як носіння маски в громадських місцях, соціальна дистанція, обмеження кількості людей в приміщеннях.

Як інформувала “Новинарня“, станом на 23 червня в Львівській області зареєстровано найбільший приріст хворих на COVID-19 — 240 осіб, на Закарпатті — 103 нових випадки.

Загалом в Україні лабораторно підтверджено 38 074 випадків захворювання на COVID-19, 1035 людей померли, 16 956 одужали.

Читайте також:
У Харкові з диспансеру, що почав приймати хворих на COVID-19, звільняється персонал

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна