У Київському метро натовп прихильників Шарія побив “азовців”. Була відповідь. ВІДЕО

 

У середу, 17 червня, після акції біля офісу президента в метрополітені Києва прибічники проросійського пропагандиста Анатолія Шарія побили його опонентів, після чого наразилися на відповідь.

Сутички відбулися на станції метро “Театральна”.

У відділі комунікації поліції Києва повідомили про двох затриманих осіб, хоча, як можна побачити на відео, в побитті брали участь понад десяток молодиків.

“Між двома агресивно налаштованими чоловіками та групою осіб виникла словесна перепалка, яка перейшла в бійку із застосуванням газових балончиків. Правоохоронці втрутилися і припинили правопорушення”, – йдеться в повідомленні поліції.

Двох активних учасників конфлікту доставили в управління поліції в метрополітені для встановлення їхніх особистих даних і надання пояснень.

За повідомленнями з соцмереж і ЗМІ, на “Театральній” члени команди Шарія мстилися прибічникам “Національного корпусу” й “Азова”, які раніше протистояли шаріївцям на Банковій.

На відео можна побачити, що перше побиття відбувається в кінці платформи, де натовп із більш як десятка шаріївців (деякі – з прапорами) гуртом б’є двох політичних опонентів, зокрема й палицями.

ВВС Україна пише, що прихильники Анатолія Шарія били учасників “Азовського руху”, серед яких був ветеран АТО. Після побиття вони сиділи на землі закривавлені.

“Опублікували відео нападу шаріївців на когось з їхніх супротивників. Тупо загнали в кут натовпом. Мирні демонстранти, угу”, – зазначив блогер Євген Муджирі.

На іншому відео зафіксовано, як інші молоді чоловіки б’ють прибічників Шарія – в проході до тієї ж платформи:

Як інформувала “Новинарня“, 17 червня в центрі Києва під офісом президента України зібралися на півтисячний мітинг прихильники партії проросійського блогера Анатолія Шарія та його опоненти — представники “Демократичної сокири” і “Нацкорпусу”. Згодом між ними, а також між правими й поліцією сталися сутички, поліцейські затримали кількох осіб.

У партії “Національний корпус” повідомляють, що сьогодні затримали 12 її активістів – через конфлікти з прихильниками Шарія. Згодом їх усіх відпустили.

Читайте також:
“Партія Шарія” прагне відсудити гроші в держави на своє фінансування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна