В РФ пресслужба прифотошопила чиновнику маску на фото із зустрічі з обуреними медиками

 

Начальникові Олексіївського міжрайонного слідчого відділу Бєлгородської області РФ Олександру Сіденку пресслужба місцевого слідчого комітету прифотошопила захисну маску на знімку з працівниками швидкої допомоги.

На фотографію, яка опублікована на сайті регіонального управління відомства, звернули видання Baza і “Підйом”.

Світлина була розміщена в новині про те, що 5 червня Сіденко зустрівся з медиками, які в середині травня записали обурене відеозвернення через невиплату їм надбавок за роботу з коронавірусними пацієнтами.

У пресслужбі управління слідкому в Бєлгородській області не змогли пояснити, яким чином на фото у силовика з’явилася маска.

За даними телеграм-каналу “Бєлгород №1”, зображення маски було створене за допомогою програми для макіяжу онлайн.

Після розголосу фотографія Сіденка з медиками була видалена з сайту слідкому.

Варто зазначити, що у травні в РФ зчинився скандал через виступи медичних працівників, яким затримували грошові надбавки за роботу з пацієнтами, що інфіковані коронавірусом. На деяких медиків через це тиснули. Водночас 19 травня стало відомо, що в Росії порушили першу справу за невиплату лікарям передбачених надбавок.

Як відомо, станом на вечір 10 червня Росія залишається на третьому місці у світі (після США і Бразилії) за рівнем поширення COVID-19. У Російській Федерації коронавірус, за офіційними даними, діагностований у 493 тис. людей, померли 6350, вилікувалися – 252,2 тис.

Читайте також:
Маски таки допомагають захиститися від коронавірусу. Доведено на хом’яках

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна