20 учасників перестрілки в Броварах суд відправив у СІЗО

20 підозрюваним щодо стрілянини у Броварах суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без застави. Ще одну справу буде розглянуто сьогодні.

Про це в понеділок, 1 червня, повідомив на сторінці у фейсбуці міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. 

“Отже, на зараз, 20 фігурантам справи щодо стрілянини у Броварах обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без застави. Ще одну справу суд розглядатиме о 10-й”, – йдеться у дописі міністра.

Він також додав, що двом особам до їх затримання оголошено підозру.

“Двом особам оголошено підозру заочно – до затримання. На черзі — організатори злочину. Слідство триває… Ще не вечір”, – написав Аваков.

Як інформувала “Новинарня“, вранці 29 травня в Броварах сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які таким чином взяли участь у спробі переділу ринку пасажирських перевезень (маршруток) між Броварами й Києвом. У сутичках взяли участь багато завезених “тітушок” і спортсменів з інших регіонів. Були поранені троє людей, затримані – 28.
Того ж дня президент Володимир Зеленський заслухав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо стрілянини в Броварах. Глава МВС розповів, що один автобус з озброєними людьми приїхав із Вінниці, інша група на трьох мікроавтобусах – зі столиці.
Керівника ГУ Нацполіції Вінницької області Юрія Педоса через це відсторонили від виконання обов’язків, його заступника – начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби звільнили з посад.

Читайте також:
Учасники “розборок” у Броварах виявилися наближеними до зятя “гаманця Авакова”, – Сініцин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна