Глава “МЗС ДНР” підтвердила наявність у неї громадянства Росії

 

Так звана “міністр закордонних справ ДНР” Наталя Никонорова підтвердила наявність у неї громадянства Російської Федерації.

Відповідну заяву поширив сайт так званого “МЗС ДНР” у понеділок, 18 травня.

На світлині, якою ілюструється вказана заява, виставлені чотири документи: свідоцтво про народження, паспорти України, “ДНР” та Російської Федерації.

“Такий “набір” типовий для жителів “республік”, він дуже красномовно відображає хід подій на Донбасі за певний часовий проміжок: ми родом з СРСР, потім були в складі України, потім, після 2014 року, коли нова держава нас зрадила і розвернула проти нас війну, ми змушені були захищатися і йти своїм шляхом, будувати і розвивати “Донецьку Народну Республіку”, – заявляє Никонорова.

Вона додала, що “безмежно вдячна” владі РФ та особисто Путіну за “гуманне рішення дати можливість отримати громадянство за спрощеною процедурою”.

Як інформувала “Новинарня“, 16 травня стало відомо, що Владислав Дейнего, який бере участь у переговорах Тристоронньої контактної групи від “ЛНР”, має російське громадянство, і представникам України в ТКГ про це відомо.

Раніше стало відомо, що в Київ планує консультації з “представниками громадянського суспільства” ОРДЛО, які мають один паспорт.

Командувач ООС Володимир Кравченко заявляв, що окупанти в ОРДЛО можуть роздати близько 300 тисяч паспортів РФ.

Читайте також:
Оновлена делегація України вперше засідала в ТКГ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна