На Тернопільщині від коронавірусу помер священник

 

У Тернопільській області вранці 6 квітня від коронавірусу помер священник із міста Заліщики, в якого першим у регіоні лабораторно підтвердили COVID-19.

Про це в понеділок, 6 квітня, повідомляє штаб для боротьби з коронавірусом Тернопільської міськради.

“Помер чоловік 57 років із міста Заліщики. Це священик, у якого першим на Тернопільщині лабораторно підтвердили коронавірус. Чоловік проходив лікування в Тернопільській лікарні швидкої допомоги. Останніми днями його стан погіршився. Пацієнта підключили до апарата штучної вентиляції легенів. Врятувати чоловіка не вдалося. Сьогодні вранці він помер”, — йдеться в повідомленні штабу у фейсбуці.

Зазначається, що загалом від початку епідемії на Тернопільщині померли троє людей: 68-річний житель Монастирського району, 57-річна жителька Козівського району та 57-річний житель міста Заліщики.

Читайте також:
Священники ПЦУ виготовляють антисептик та роздають вразливим групам населення

Священники УПЦ МП літали над Одесою із заклинаннями від коронавірусу. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна