Священники УПЦ МП літали над Одесою із заклинаннями від коронавірусу. ВІДЕО

 

Священослужителі УПЦ Московського патріархату з іконами і молитвами від коронавірусу три години літали над Одещиною на “кукурузнику”.

Про дійство прозвітувала в п’ятницю, 27 березня, пресслужба Одеської єпархії УПЦ МП.

Священники назвали це “повітряною хресною ходою”. 

Вони взяли на борт літака АН-2 Касперівську чудотворну ікону Божої Матері, мощі святого великомученика Пантелеймона Цілителя, хрест святого праведного Іони Одеського Чудотворця, ікону Божої Матері “Всецариця” і три години літали над Одеською областю, намагаючись таким чином відігнати епідемію коронавірусу.

“За три години було здійснено обліт всіх населених пунктів Одеської єпархії, під час якого невпинно підносилася Богу молитва про помилування нашої Батьківщини, про припинення епідемії, про спасіння всіх людей, читалися акафісти і оспівувалися богослужбові піснеспіви”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що цього ж дня священики УПЦ МП вирішили облетіти гелікоптером Запоріжжя, читаючи в небі молитву про порятунок від коронавірусу.

Читайте також:
На Запоріжжі священники УПЦ МП “виганяють” коронавірус водою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна