Сивохо звільнили з посади радника секретаря РНБО

 

Сергія Сивохо звільнили з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах.

Про це в понеділок, 30 березня, апарат РНБО повідомив у відповідь на запит “Детектора медіа”.

“Станом на 24 березня ц.р. (дата надіслання запиту) Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не обіймає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах”, – йдеться у відповіді РНБО на інформаційний запит журналістів.

Причини звільнення в Апараті РНБО не уточнили.

Читайте також:
“Церква, що присутня по усіх боках конфлікту”: Сивохо назвав медіатора для врегулювання на Донбасі

Як писала “Новинарня“, 21 жовтня 2019 року шоумен-комік Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО.

На новій посаді Сивохо анонсував створення Національної платформи примирення і єдності, щоб почати “пошук діалогу на шляху до миру”. Він наголосив, що “більшість українців хочуть саме цього, але войовнича меншість продовжує диктувати стару набридлу політику””.

12 березня 2020 року радник секретаря Ради нацбезпеки Сергій Сивохо не зміг презентувати “Національну платформу примирення та єднання” в київському КВЦ “Парковий” через протидію активістів “Національного корпусу” та ветеранів АТО. У приміщенні сталася штовханина, після того як Сивохо назвав війну на Донбасі “багатошаровим внутрішнім конфліктом”.

Читайте також:
Стас Асєєв: Падіння Сивохо – це поштовх національного болю, а не рука “азовця”

РНБО: Сивохо не має доступу до держтаємниці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна