Шоумен та комік Сивохо став радником секретаря РНБО

 

Шоумен та комік Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки й оборони України.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідний допис Сивохо розмістив у понеділок, 21 жовтня, на сторінці у соцмережі Facebook, проілюструвавши його світлиною власного службового посвідчення.

За його словами, його призначили радником з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

“Починаю тиждень з нової посади: Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Для мене це велика відповідальність! Планів неймовірна кількість! Попереду багато складної і важливої роботи”, – зазначив Сивохо.

Сергій Сивохо – уродженець Донецька, грав у команді КВН ДПІ. Був тренером у шоу “Ліга сміху”.

Брав участь у парламентських виборах, однак програв на одному з округів Донбасу кандидатові від партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Як інформувала “Новинарня“, сьогодні президент Володимир Зеленський своїм указом призначив Сергія Демедюка заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Читайте також:
Зеленський затвердив нову структуру апарату РНБО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна