Суд арештував підозрюваного у викраденні Луценка та Вербицького

 

Печерський районний суд Києва взяв під варту Сергія Мисливого, підозрюваного у справі викрадення та катування учасників мирних акцій протесту 2013-2014 років Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, а також вбивстві останнього.

Про це в четвер, 12 березня, повідомила адвокат родин Небесної Сотні Євгенія Закревська на своїй сторінці у фейсбуці.

“Клопотання задовольнили. Мисливого взяли під варту до 8 травня”, — написала Закревська.

Нагадаємо, 10 березня 2020 року правоохоронці затримали громадянина, який підозрюється у викраденні та катуванні учасників мирних акцій протесту 2013-2014 років Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, а також вбивстві останнього.

ДБР 12 березня повідомило, що затримало ще одного підозрюваного в участі у злочинній організації, яка викрала та катувала учасників мирних акцій протесту 2013-2014 років Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, а також вбивстві останнього.

Як інформувала “Новинарня“, активістів Революції Гідності Ігоря Луценка та Юрія Вербицького викрали з приміщення Олександрівської лікарні 21 січня 2014 року. Їх катували і покинули в лісі. Луценку вдалося вижити після цих подій, Вербицький помер 22 січня.

Читайте також:
В Україні заснували відзнаку для молодих науковців ім. Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна