Правоохоронці затримали Сергія Мисливого, підозрюваного у вбивстві Героя Небесної Сотні Вербицького

 

Правоохоронці затримали “тітушку” Сергія Мисливого, підозрюваного у вбивстві Героя Небесної сотні Юрія Вербицького та викраденні громадського активіста, народного депутата VIII скликання Ігоря Луценка.

Про це Ігор Луценко написав у вівторок, 10 березня, на своїй сторінці у Facebook.

“Щойно українськими правоохоронцями було затримано ще одну особу, котра підозрюється у співучасті у викраденні Юрій Вербицького і мене під час подій Майдану, нанесенні тілесних ушкоджень і вбивстві останнього! Звати його Мисливий Сергій Анатолійович. Його роль – більше, ніж звичайного тітушки-піхотинця. Щось типу заступника командира групи захоплення. Мав, за версією слідства, стосунок до безпосередньо викрадення нас з Вербицьким на території Олександрівської лікарні вночі 21 січня 2014 року”, – написав Луценко.

Він додав, що Мисливий працював на постійній основі у групі “спиртового короля” Чеботарьова “Чеби”, котра займалася силовими акціями проти майданівців, отримував за це гроші, а також йому винаймали “службову” квартиру.

Як інформувала “Новинарня“, активістів Революції Гідності Ігоря Луценка та Юрія Вербицького викрали з приміщення Олександрівської лікарні 21 січня 2014 року. Їх катували і покинули в лісі. Луценку вдалося вижити після цих подій, Вербицький помер 22 січня.

Читайте також:
В Україні заснували відзнаку для молодих науковців ім. Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького

Тіна Кароль у січні 2014-го майже пів тисячі разів зв’язувалася з організатором “тітушок” Чебою, – Луценко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна