“Слуга народу” Литвиненко під час Майдану понад 20 разів телефонував керівнику “тітушок”, – Луценко

 

Нардеп Сергій Литвиненко 24 рази телефонував фігуранту кримінальних справ щодо викрадення і вбивства майданівця Юрія Вербицького.

Матеріали справи виклав у дописі в Facebook журналіст і колишній депутат Ігор Луценко, якого разом з Вербицьким викрадали під час Євромайдану.

21 січня 2014 року Луценка та Вербицького викрали з лікарні тітушки, після чого останнього знайшли вбитим у лісі, поблизу с. Гнідин на Київщині. Разом з Жизневським та Нігояном, Вербицький став першим серед жертв протистояння з режимом Януковича.

В матеріалах справи стверджується, що Сергій Литвиненко в період з 19 по 21 січня 24 рази телефонував фігуранту розслідування Щинкіну та організатору злочину Зубрицькому.

Литвиненко зробив кар’єру у “Укрспирті” послідовно обіймаючи посади на Струтинському та Зірненському спиртових заводах, йдеться в його декларації.

Також в декларації нардепа вказується, що його 70-річна теща, передала зятеві позику в 900 тис грн, інформує “Четверта влада”.

Ігор Луценко називає Щинкіна правою рукою кримінального авторитета Чеби (Чеботарьова), якого також вважає тіньовим власником спиртзаводу, яким управляв Литвиненко.

Як писала “Новинарня“, у ГПУ назвали кількість вироків у “справах Майдану”.

Читайте також:
Адвокатка потерпілих майданівців Закревська оголосила голодування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна