Поліція відпустила майже всіх затриманих під час конфлікту з Сивохо

 

Із київського райвідділку Нацполіції на Московській, 30 у четвер, 12 березня, відпустили вісім затриманих за напад на радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Про це повідомляє “Еспресо”.

“Майже усіх затриманих вже відпустили. У самому РВВС залишилося дві особи. Тим затриманим, яких відпустили, не пред’явили жодної підозри. Просто переписали їх паспортні дані та сфотографували їх для справи”, – розповів кореспондент Ілля Березенко.

За попередніми даними, двох людей, які ще перебувають у райвідділку, планують тримати у поліції впродовж доби.

“Усередині залишилось ще двоє активістів і ветеранів – Сергій Тамарін та Олександр Волков. Їх затримали за статтею 208 “Затримання уповноваженою особою” ККУ. Є інформація, що їх збираються протримати одну добу”, – йдеться у повідомленні.

Присутні біля відділку поліції продовжують вимагати звільнення затриманих.

Як інформувала “Новинарня“, радник секретаря Ради нацбезпеки Сергій Сивохо не зміг презентувати “Національну платформу примирення та єднання” 12 березня через протидію активістів “Національного корпусу” та ветеранів АТО.

Читайте також:
Данілов: Сивохо ніколи не уповноважували офіційно представляти РНБО

Мир настане, незважаючи на набридлу політику войовничої меншості, – Сивохо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна