Данілов: Сивохо ніколи не уповноважували офіційно представляти РНБО

 

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що його радник Сергій Сивохо не уповноважений офіційно представляти позицію РНБО.

Про це він написав у четвер, 12 березня, у фейсбуці.

Данилов назвав інцидент на презентації “Національної платформи примирення і єдності” неприпустимим.

“Хочу наголосити, що Сивохо є одним з моїх одинадцяти позаштатних радників на громадських засадах, і ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію РНБО України з будь-яких питань, чи щодо ситуації на тимчасово окупованих територіях, чи щодо питань реінтеграції, пенсій, соціальних виплат чи будь-яких інших”, – повідомив Данілов.

За його словами, кожен із радників “має свою власну позицію”.

“Тому абсолютно робочою є ситуація, коли позиція моїх позаштатних радників або суттєво відрізняється від моєї позиції, або кардинально з нею розходиться, що трапляється постійно, але ці розбіжності не припиняють дискусію”, – наголосив секретар РНБО.

Водночас Сергій Сивохо у фейсбуці заявив, що “декому не потрібен мир”.

“Вони хочуть війни. Тому що війна – це бізнес і великі гроші. Вони зірвали презентацію, але не зупинять наш рух до миру. Ми продовжимо нашу роботу і наш діалог”, – написав радник секретаря РНБО.

Як інформувала “Новинарня“, радник секретаря Ради нацбезпеки Сергій Сивохо не зміг презентувати “Національну платформу примирення та єднання” 12 березня через протидію активістів “Національного корпусу” та ветеранів АТО.

Читайте також:
Поліція затримала 15 активістів за напад на Сивохо

Мир настане, незважаючи на набридлу політику войовничої меншості, – Сивохо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна