На Тернопільщині в їдальні військового коледжу отруїлися 12 учнів

 

12 учнів Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою госпіталізували до Збаразької районної лікарні Тернопільської області з харчовим отруєнням.

Про це передає “Новинарня” з посиланням на пресслужбу ДСНС.

“19 лютого до ДСНС надійшла інформація, що до інфекційного відділення Збаразької ЦРЛ, з попереднім діагнозом харчове отруєння, госпіталізовано 12 учнів (2003 – 2005 р.н.), які вживали їжу в їдальні Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили рятувальники, наразі проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою підготовкою розташований у Збаражі і є єдиним військовим коледжем в регіоні.

Станом на квітень 2019 року там навчалося понад 250 курсантів. Окрім військової підготовки, учні здобувають там освіту за професіями, характерними для училищ.

Читайте також:
На Тернопільщині загинув боєць УДА Микола Муравський, попередньо – самогубство

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна