Окупанти планують залучати “казачі формування” з Росії, – ГУР

 

Російсько-окупаційні війська планують залучати сили та засоби так званих “казачих формувань” з території Російської Федерації.

Про це в середу, 19 лютого, йдеться у щоденному зведенні пресслужби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ вживає активних заходів з вирішення проблем, які “виникли із забезпеченням укомплектованості особовим складом з’єднань і частин”.

“При цьому передбачається значне залучення сил і засобів “казачих формувань” з території Російської Федерації”, – йдеться в інформації від розвідки.

Зокрема, за їх рахунок планується формування мобілізаційного резерву угруповання російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Як інформувала “Новинарня“, за даними розвідки, окупанти на власних позиціях обладнують нові окопи для розміщення важкого артилерійського озброєння та завозять додаткові запаси зброї та боєприпасів.

А напередодні атаки під Золотим, українська розвідка заявляла, що російське окупаційне командування скасувало обмеження щодо дотримання режиму припинення вогню для передових підрозділів з’єднань і частин РФ.

Читайте також:
Росія втричі збільшила військовий потенціал біля українських кордонів, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна