Окупанти лякають мешканців ОРДЛО “бліцкригом” від ОС, – розвідка

 

Українська розвідка заявляє, що російське окупаційне командування скасувало обмеження щодо дотримання режиму припинення вогню для передових підрозділів з’єднань і частин РФ.

Про це в понеділок, 17 лютого, йдеться у щоденному зведенні пресслужби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

За повідомленнями Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування активізувало заходи з провокування напруженості на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях.

“Зокрема, скасовані обмеження щодо дотримання режиму припинення вогню для передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, за інформацією розвідки, російськими пропагандистами для нав’язування панічних настроїв серед місцевого населення розповсюджуються повідомлення про нібито підготовку сил і засобів ООС до “наступу у формі так званого бліцгригу” та інша неправдива інформація з метою дискредитації командування та особового складу підрозділів ЗСУ.

Читайте також:
“В авральному порядку”: ГУР звітує про замасковані танки та РСЗВ біля лінії зіткнення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна