Посольство США в Україні прокоментувало призначення Єрмака головою ОП

 

У посольстві США в Україні відреагували на звільнення з посади керівника jфісу президента Андрія Богдана та призначення замість нього Андрія Єрмака.

Як передає “Новинарня” про це дипломати написали на сторінці у Twitter.

“Ми дякуємо Андрію Богдану за партнерство та цінуємо його зусилля щодо підтримки історичного поступу реформ в Україні останнім часом. Ми сподіваємось на продовження нашого міцного партнерства у впровадженні реформ з Андрієм Єрмаком”, – йдеться у повідомленні.

Допис посольства прокоментував колишній заступник адміністрації президента Петра Порошенка із зовнішньополітичних питань Костянтин Єлісєєв, написавши англійською (з одруком, – “Н”): “Лицемірство!”.

Нагадаємо, свого часу призначення Андрія Богдана (особистого адвоката Коломойського і держслужбовця за президентства Януковича) на посаду голови офісу президента викликало запитання у міжнародних партнерів України.

Як інформувала “Новинарня“, президент Володимир Зеленський звільнив з посади керівника ОП Андрія Богдана і натомість призначив на цей пост свого помічника Андрія Єрмака вранці 11 лютого.

Читайте також:
Новий голова ОП Єрмак тісно пов’язаний бізнес-схемами із владною верхівкою РФ, – “Схеми”

Офіс президента фактично відсторонив МЗС України від зовнішньої політики, – Єлісєєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна