Ветеран АТО Остальцев розкритикував Усика, боксер відповів брутальним віршем

 

Спортсмен Олександр Усик відповів віршами на грубе висловлювання на свою адресу з боку ветерана АТО та засновника мережі піцерій Pizza Veterano Леоніда Остальцева, який назвав чемпіона світу з боксу “мавпою”.

Як передає “Новинарня” у четвер, 6 лютого, нещодавно колишній військовий розкритикував спортсмена у своєму емоційному інтерв’ю “Є сенс” на “5 каналі”.

Крім Усика, дісталося від Остальцева також і найбільш титулованому українському боксеру, чемпіону світу Василю Ломаченку.

Ймовірно, ветеран і підприємець відреагував так на недавній скандал після публікації Ломаченком у мережі відео з російськими спецпризначенцями.

“Нас оточують не тільки ломаченки, усики, портнови, богдани… та інші “іже з ними” мавпи. Є величезна кількість гідних людей, які розуміють, що відбувається в країні, які не бояться називати речі своїми іменами, і при всьому цьому чесно заявляють, що я – українець, і я цим пишаюся”, – сказав засновник групи компаній Veterano Group.

Своєю чергою, Усик опублікував в Instagram відповідь на критику у віршованій формі, де Остальцева назвав “ослом” і “ковбоєм”, але водночас попросив не ображатися.

“На словах він Лев Толстой, а на справі холостий. Мир всім”, – написав боксер.

Мовою оригіналу:

“Может, я и обезьяна, так твердит один осел.
Ты прости меня за слово, без обиды, ты – ковбой.
Сильно бороду ты носишь, мышцы крепкие твои,
На словах ты Терминатор, а по сути первый блин.
Всех пугаешь пистолетом, не забудь мушку спилить,
А то больно будет это, будет тяжко заходить.
Голословные ребята научитесь говорить,
А еще лучше учитесь не болтать, а сотворить”, – написав Усик.

Остальцев також відреагував на відповідь від Усика і наголосив, що готовий повторити свої слова при особистій зустрічі. Крім того, ветеран додав, що очікує “віршик від Ломаченка”.

Як писала “Новинарня“, минулоріч боксер Усик на ході 9 травня приєднався до проросійських сил.

Читайте також:
У Єрусалимі боксер Ломаченко взяв участь у богослужінні з представниками УПЦ МП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна