Боксер Усик на ході 9 травня приєднався до проросійських сил

 

У четвер, 9 травня, відомий боксер Олександр Усик взяв участь у заходах із нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні разом із лідерами “Опозиційного блоку” та митрополитом так званої УПЦ МП Онуфрієм.

У соцмережах опублікували відео, де спортсмен у Києві прийшов до місця покладання квітів поруч із народними депутатами від “Опозиційного блоку” Юрієм Бойком, Нестором Шуфричем та Василем Німченком.

Депутати на фоні меморіалу Вічної Слави дали інтерв’ю, розповівши про “єдність народів Рядянського Союзу, які перемогли нацизм”. Згодом у кадрі з’являється митрополит так званої УПЦ МП Онуфрій, а за ним крокує Олександр Усик.

“А я не говорю сьогодні, нікому інтерв’ю не даю. По-людськи буду мовчати. Прийшов, помолився, все добре, слава Богу”, — сказав боксер журналістам, які хотіли взяти коментар щодо 9 травня і участі Усика у цьому заході.

Боксер не захотів коментувати навіть травму руки, через яку довелося перенести майбутній бій. “Не буду вам про це говорити. Ось, у мене дві руки, все, бачите?”, — відповів Усик.

Як повідомляла “Новинарня“, наприкінці 2018 року Олександр Усик прийняв орден від Онуфрія та вкотре наголосив про те, що піде на захист Києво-Печерської лаври.

Читайте також:
Не створи собі кумира: 20 “зрад” і “перемог” Олександра Усика

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.