Нардеп Шуфрич їздив до окупованого Криму. Купив цибулі. ФОТО

 

Народний депутат України Нестор Шуфрич із «Опозиційного блоку» на травневі свята поїхав в окупований Росією Крим разом з дружиною.

Про це у Facebook повідомила прес-служба депутата. Публікацію супроводжують відповідні фотографії.

«На травневі свята Нестор Шуфрич вирішив зробити коханій дружині подарунок – романтичну автомобільну подорож до Криму) Практично прямо з Києво-Печерської Лаври – з пасочкою та писанками, освяченими Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм, – вони виїхали в нашу Ялту, де й провели першу частину вихідних», – наголошується в повідомленні.

Зазначається, що Шуфрич з дружиною заїхали на півострів через пункт пропуску Чонгар. За словами депутата, за три дні в Криму у нього «серце стислось не раз».

Шуфрич у Криму6 Шуфрич у Криму4 Шуфрич у Криму3 Шуфрич у Криму2 Шуфрич у Криму1 Шуфрич у Криму
<
>

«Адже тут пройшли дні мого дитинства з мамою, татом і старшим братом і моєї юності! У Ялті люди впізнавали, посміхалися, віталися. Настрій у людей святковий, хоча у деяких очі трохи сумні. По дорозі додому на заправці і в кафе теж впізнавали – підходили, розмовляли, вітали з перемогою Зеленського і раділи, що час Порошенка минув!”, – зазначив Шуфрич.

На одній зі світлин нардеп стоїть із двома в’язками цибулі. Фото підписане: “А як же без кримської цибулі додому приїхати?”

«На прощання Нестор Іванович з дружиною кинули в море залізну гривню, щоб обов’язково повернутися в наш Крим!», – підсумували в прес-службі депутата.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.