Пристайко анонсував робочий візит у США

 

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко наприкінці лютого відвідає Сполучені Штати Америки з робочим візитом.

Як повідомляє “Новинарня“, про це він заявив у четвер, 6 лютого, на спільній з главою МЗС Данії Йеппе Кофодом пресконференції.

“Я планую в кінці лютого візит не тільки у Вашингтон, але і в Нью-Йорк. У Нью-Йорку пройде Генасамблея ООН. Після цього я планую поїхати до Вашингтона, де в мене буде зустріч у Держдепартаменті, Конгресі, буде нарада послів України, які знаходяться на американському континенті”, – цитує Пристайка видання “РБК-Україна”.

Як інформувала “Новинарня“, 31 січня під час візиту до Києва державний секретар США Майк Помпео зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, міністром оборони Андрієм Загороднюком, главою МЗС Вадимом Пристайком, предстоятелем ПЦУ митрополитом Київським Епіфанієм тощо.

Читайте також:
Морська охорона ДПСУ отримала обладнання від США на понад мільйон доларів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна