“Я почав комусь заважати”: Сенцов заявив про інформатаку проти нього

 

Колишній політв’язень Кремля, український режисер Олег Сенцов заявив, що проти нього ведеться інформаційна атака. На його переконання, це є свідченням того, що він діє правильно.

Як передає “Новинарня“, про це Сенцов у середу, 29 січня, написав у фейсбуці.

“Я вважаю, що не треба виправдовуватися, коли вважаєш себе правим. Я ніколи цього не робив та не збираюсь цим займатися. І коли інформаційні смітники намагаються кидати у тебе брудом та кричати, що ти продався Ахметову/Пінчуку/Соросу/Путіну/масонам та мормонам – це говорить лише про те, що ти на правильному шляху і комусь почав заважати”, – зазначив Сенцов.

Він додав, що не збирається йти у політику чи створювати “якусь там партію”.

“Я буду робити те, що роблю на користь Україні, та говорити те, що думаю. На моїй улюбленій футболці є такий напис: “BORN FREE” (народжений вільним, – “Н”). Саме таким я намагаюсь залишатися й нікому не вдасться мене, ані купити, ані залякати”, – додав режисер.

Раніше журналіст Айдер Муждабаєв просив Олега Сенцова публічно спростувати чутки та звинувачення у зв’язках із бізнесменом Віктором Пінчуком.

Як писала “Новинарня“, на Берлінале покажуть фільм Сенцова, над яким він працював у російському ув’язненні.

Читайте також:
Позиція Зеленського слабка, і це саме те, чого хоче Путін, – Сенцов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна