У США знайшли тіла усіх загиблих в аварії веротольота Брайанта

 

У Лос-Анджелесі знайшли тіла усіх дев’яти загиблих людей в авіакатастрофі гелікоптера славетного американського баскетболіста НБА Кобі Брайанта.

Про це повідомляє ESPN у середу, 29 січня.

Тіла дев’яти осіб, які загинули в результаті аварії вертольота Брайанта, були витягнуті з-під уламків. Останки загиблих були доставлені в центр судово-медичної експертизи Лос-Анджелеса.

Офіс судмедексперта вже підтвердив, що Брайант був серед загиблих внаслідок аварії вертольота в Каліфорнії. Завдяки використанню відбитків пальців слідчі підтвердили особи чотирьох жертв авіакатастрофи. Серед них, окрім Барйанта, Джон Альтобеллі, Сара Честер та пілот Ара Зобаян.

Фахівці продовжують роботу над підтвердженням осіб решти жертв авіакатастрофи.

Як писала “Новинарня“, 26 січня Брайант і його 13-річна донька Джинна загинули внаслідок аварії вертольота в Каліфорнії.

Читайте також:
Помер експрезидент Федерації баскетболу Зураб Хромаєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна