У Мінську триває перше у 2020 році засідання ТКГ

 

У Мінську проходить зустріч учасників Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 16 січня, йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ Білорусі в Twitter.

“У Мінську проходить зустріч робочих підгруп Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на сході України”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що в ТКГ сформовано чотири робочі підгрупи: з політичних, економічних, гуманітарних питань та питань безпеки.

Як інформувала “Новинарня“, президент України Володимир Зеленський у розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель акцентував, що українська сторона на запланованому на 16 січня засіданні ТКГ в Мінську, першому у 2020 році, працюватиме над просуванням додаткових заходів для повного і всеосяжного припинення вогню на Донбасі.

Також Зеленський зазначив, що українська сторона вже визначила перелік трьох додаткових ділянок розведення сил і засобів на Донбасі.

Напередодні, 14 січня, представник України в ТКГ в Мінську Леонід Кучма зустрівся зі спеціальним представником діючого глави ОБСЄ в Україні та у Тристоронній контактній групі Хайді Грау.

Читайте також:
СБУ прояснила, скільки військових і цивільних лишаються в полоні бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна