Міністр оборони затвердив методичні рекомендації щодо нової військової символіки

 

Міністр оборони України Андрій Загороднюк затвердив методичні рекомендації щодо впровадження військової символіки у Збройних силах України.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 16 січня, інформують у пресслужбі Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.

“Уже затверджені міністром оборони України “Методичні рекомендації щодо окремих питань розвитку і впровадження військової символіки у Збройних Силах України”, які будуть використані військовими частинами при розробці свого нарукавного знаку, гербу, нагрудного знаку та інших елементів однострою”, – йдеться у повідомленні.

В Управлінні додали, що, попри розслідування та відсторонення посадових осіб у “справі бронежилетів”, “колектив далі працює на успішне реформування та вдосконалення матеріального забезпечення Збройних сил України”.

Читайте також:
Шеврони рівня архистратига: бригади ДШВ отримали нові емблеми

“Не зміна погонів, а новий зміст”: міністр Загороднюк пояснив сержантську реформу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна