ООС: перед Різдвом – п’ять обстрілів, два бійці поранені

 

Протягом доби 6 січня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
Про це повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

Два рази противник відкривав вогонь зі станкових автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по нашим позиціям неподалік селища Піски, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок).

Тричі з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів зафіксовано обстріл захисників Кримського, що на Луганському напрямку (ОТУ “Північ”).

Вчора, 6 січня, у результаті ворожого обстрілу два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали поранення.

З початку доби Різдва, 7 січня, станом на 7:00, російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає.

Читайте також:
Від кулі снайпера під Жолобком поліг “холодноярівець” Сергій Рацун

Унаслідок підриву на міні під Золотим загинув розвідник Сергій Дичек із Хмельниччини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна