На Донеччині внаслідок ворожого обстрілу загинув боєць 28 омбр Василь Лісіцин. ФОТО

 

У вівторок, 17 грудня, внаслідок ворожого обстрілу в зоні ООС на Донеччині загинув старший солдат 28-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені Лицарів Зимового походу Василь Лісіцин.

Про це у середу, 18 грудня, повідомила пресслужба бригади на сторінці 28 омбр у Facebook.

“Із сумом повідомляємо, що вчора, 17.12.2019, близько 19-ї години, в результаті ворожого обстрілу, зазнав поранень несумісних з життям старший солдат Василь Лісіцин. Щиро співчуваємо близьким і рідних загиблого. Не пробачимо. Не забудемо”, – йдеться в повідомленні підрозділу.

Старший солдат 28-ї омбр Василь Анатолійович Лісіцин був уродженцем міста Кропивницький. Народився 1 січня 1991 року.

Був нагороджений відзнакою президента України “За участь в антитерористичній операції”.

Залишилася дружина і маленька дитина.

Василь Лісіцин 10 Василь Лісіцин 9 Василь Лісіцин 8 Василь Лісіцин 7 Василь Лісіцин 6 Василь Лісіцин 5 Василь Лісіцин 4 Василь Лісіцин 2 Василь Лісіцин 1
<
>
Фото: Facebook/Вася Лисицын

Як відомо, 28 омбр виконує бойові завдання в районі міста Красногорівки Донецької області.

За даними “Новинарні“, Василь Лісіцин – восьма втрата Об’єднаних сил у грудні 2019 року.

1 грудня в “сірій зоні” на Донеччині, в районі села Староласпа, загинули двоє співробітників Центру спеціальних операцій “Альфа” СБ України, полковники Дмитро Каплунов та Денис Волочаєв.

7 грудня на Луганщині внаслідок ворожого обстрілу  загинув молодший сержант 72-ї окремої механізованої бригади ЗС України імені Чорних Запорожців Дмитро Темний. 

9 грудня при виконанні бойових завдань у районі Золотого на Луганщині від підриву на мінах загинули військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ЗСУ – молодший сержант Андрій Войтович, молодший сержант Віктор Пруський та старший солдат Сергій Сирота. 

14 грудня унаслідок ворожого обстрілу на Світлодарській дузі поліг військовослужбовець Бригади швидкого реагування Нацгвардії України Сергій Михальчук.

Читайте також:
Загиблі герої листопада: шість облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.