На Донбасі загинув воїн 72 омбр Дмитро Темний із Черкащини

 

У суботу, 7 грудня, в зоні проведення ООС унаслідок ворожого обстрілу  загинув молодший сержант 72-ї окремої механізованої бригади ЗС України імені Чорних Запорожців Дмитро Темний.

Про це в понеділок, 9 грудня, повідомили побратими загиблого на сторінці 72 омбр у Facebook.

“…Обірвалося життя нашого бойового побратима, надійного друга, воїна бригади Чорних Запорожців молодшого сержанта Темного Дмитра Вікторовича. Непоправна втрата для кожного з нас. Командування та особовий склад висловлює щирі співчуття рідним та близьким Діми. Низько схиляємо голови у журбі!” – йдеться в повідомленні.

Дмитрові Темному було 28 років. Родом він із села Малий Бузуків Смілянського району, жив у селі Хацьки Черкаського району Черкаської області.

На війну пішов удруге.

У воїна залишилися дружина і трирічна донька.

Як відомо, 72 омбр воює в районі Золотого на Луганщині.
Як повідомляв пресцентр штабу Об’єднаних сил, 7 грудня там було зафіксовано обстріл з РПГ, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

За даними “Новинарні“, Дмитро Темний – третя бойова втрата Об’єднаних сил у грудні.

1 грудня в “сірій зоні” на Донеччині, в районі села Староласпа, загинули двоє співробітників Центру спеціальних операцій “Альфа” СБ України, полковники Дмитро Каплунов та Денис Волочаєв.

Читайте також:
Загиблі герої листопада: шість облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна