Внаслідок обстрілів на фронті загинув український воїн, троє – поранені

 

Протягом доби 7 грудня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

За повідомленням пресцентру штабу ОС, під час обстрілів загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил, ще два наших захисники отримали поранення, а один – бойову травму.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли:
поблизу Новоселівки Другої – з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів;
біля Широкиного – з РПГ та стрілецької зброї;
двічі неподалік Павлополя – з СПГ та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності ОТУ “Північ” (Луганський напрямок) зафіксовано 6 ворожих обстрілів:
біля Майорська – з мінометів калібру 82 мм;
двічі неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
у районі Золотого – з РПГ, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї;
поблизу Залізного і Луганського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Від початку доби 8 грудня, до 7:00, російські окупаційні війська вчинили один обстріл: неподалік Мар’їнки з РПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Втрат з нашого боку немає.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” віддали українській стороні тіло загиблого офіцера СБУ Каплунова

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна