На Прикарпатті під колесами п’яного водія загинув син Героя Небесної сотні Ігоря Ткачука

 

У селі Велика Кам’янка Коломийського району Івано-Франківської області п’яний водій насмерть збив 23-річного юнака – сина  героя Небесної сотні Ігоря Ткачука, загиблого в лютому 2014 році.

Як передає “Новинарня“, смертельна ДТП сталася пізно ввечері в суботу, 14 грудня. Правоохоронці встановили, що 33-річний водій Аudi А6, місцевий мешканець, наїхав на Євгена Ткачука, який їхав на велосипеді, на неосвітленій ділянці дороги.

Від отриманих травм потерпілий Євген Ткачук, мешканець цього ж села, загинув на місці події.

Поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, інформує прикарпатський сайт “Місто”. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Невдовзі винуватцеві ДТП повідомлять про підозру, а суд обере міру запобіжного заходу.

Спогади Ярини Брилинської-Трояновської:
“Я познайомилася з Євгеном Ткачуком у травні 2014 року під час поїздки до Кракова. Кілька місяців тому загинув на Майдані його батько Ігор Ткачук, мати залишилася з трьома дітьми, Євген був найстаршим. Ми сиділи з ним біля якоїсь клініки, куди на огляд повели іншого хлопця з нашої групи дітей Майдану. Було пізно, говорили про те, про се… Я звернула увагу на його сильні спрацьовані руки. Чомусь запитала чи не злиться він на тата, що пішов на смерть і тепер вони самі. Як я це сформулювала вже не пригадаю… А він глянув на мене усміхнений і сказав:”Та ви що, пані Ярина! Тато ж загинув за Україну!”

Ігор Ткачук

Батько, Ткачук Ігор Михайлович, 1975 р.н., мешкав у Великій-Кам’янці на Коломийщині. За словами дружини Марії, поїхав на Майдан у Київ, бо хотів кращого життя для трьох дітей (1996, 2002 та 2013 рр. н.). Тіло було ідентифіковане в готелі “Україна”. Герой України (21.11.2014).

Читайте також:
У Запоріжжі ексрегіонал через суд хоче скасувати перейменування вулиці на честь Героя Небесної сотні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна