“Траур – просто показуха”: в Одесі у день жалоби виступив виконавець із РФ Морґенштерн

 

8 грудня у Україні був оголошений день жалоби через пожежу в торгово-економічному коледжі Одеси, в якій загинули вже 12 людей.

У цей же день в місті виступив російський виконавець, блогер Морґенштерн.

Він висміяв факт трагедії.

“Я вважаю, що траур – це просто показуха. Просто йоб*на показуха! Давайте влаштуємо замість дня жалоби день, бл*дь, крику з х*ями пожежних перевірок”, — закликав одеситів Морґенштерн, передає “Громадське”.

Відео з концерту з’явилося у соцмережах.

Як писала “Новинарня“, пожежа в будівлі коледжу економіки та права в Одесі спалахнула 4 грудня приблизно о 10-й годині.
Основні зусилля було зосереджено на рятування людей із будівлі (за оперативною інформацією, в будинку перебувало понад 400 осіб), захисті шляхів евакуації та гасінні пожежі. Одночасно проводилось рятування людей відрізаних вогнем та димом від виходів за допомогою пожежних драбин і автопідіймачів та евакуація по внутрішніх сходових клітинах.
Підрозділами ДСНС врятовано та евакуйовано 40 осіб. Після пожежі повідомлялося про 15 зниклих безвісти.
Станом на ранок 9 грудня внаслідок пожежі загинуло 12 осіб. Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи продовжуються.

Кабінет Міністрів України створив комісію з розслідування причин пожежі. У зв’язку з пожежею в одеському коледжі 8 грудня в Україні було оголошено день жалоби (відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський).

Читайте також:
“Вважаю це аморальним”: репер Ярмак скасував концерт в Одесі через трагедію на пожежі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна