Пожежа в одеському коледжі: рятувальники знайшли тіла ще двох загиблих

 

Загальна кількість загиблих внаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу становить 12 осіб.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Станом на 7:00 понеділка, 9 грудня, відкритого вогню не спостерігають. Проводять пошуково-рятувальні роботи та роботи по гасінню окремих осередків тління конструкцій будівлі. О 00:35 під час розбору завалів виявили тіло однієї особи. Тіло ще одного загиблого виявили в 05:15.

Всього внаслідок пожежі загинуло 12 осіб, постраждало 30 осіб, в лікувальних закладах залишається 9 осіб.

Як писала “Новинарня“, пожежа в будівлі коледжу економіки та права в Одесі спалахнула 4 грудня приблизно о 10-й годині.
Основні зусилля було зосереджено на рятування людей із будівлі (за оперативною інформацією, в будинку перебувало понад 400 осіб), захисті шляхів евакуації та гасінні пожежі. Одночасно проводилось рятування людей відрізаних вогнем та димом від виходів за допомогою пожежних драбин і автопідіймачів та евакуація по внутрішніх сходових клітинах.
Підрозділами ДСНС врятовано та евакуйовано 40 осіб. Після пожежі повідомлялося про 15 зниклих безвісти.
Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи продовжуються.

Кабінет Міністрів України створив комісію з розслідування причин пожежі. У зв’язку з пожежею в одеському коледжі 8 грудня в Україні оголошено день жалоби (відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський).

Читайте також:
Пожежа в одеському коледжі: загинула 16-річна студентка, голова ОДА назвав ймовірну причину займання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна