В Одесі горить шестиповерховий коледж: 12 постраждалих

 

В Одесі горить шестиповерхова будівля навчального корпусу коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Дванадцятьох постраждалих від вогню доставлено до лікарень, серед постраждалих – чотири пожежники.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 4 грудня, інформує ГУ ДСНС України в Одеській області.

“4 грудня о 10:12.(м. Одеса) на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа. Станом на 12:10, площа пожежі орієнтовно складає 2000 квадратних метрів. Роботи з евакуації людей завершено. Внаслідок пожежі постраждало 12 осіб, з них четверо вогнеборців”, – йдеться в повідомленні.

За повідомленням “Укрінформу”, вогонь у коридорах блокував шлях виходу з будівлі деяким учням та викладачам, а також працівникам Одеської філії Інституту археології НАН України та інших організацій, які теж розміщалися в будинку.

За свідченням очевидців, декілька учнів стрибнули з вікон будівлі на припарковані машини.

За словами працівників швидкої допомоги, стан деяких постраждалих, яких госпіталізували до міськлікарень №1, 9, 11 та обласної дитячої лікарні, – середньої тяжкості і тяжкий.

В евакуації людей беруть участь працівники міських структур – Міськзелентресту, Міськсвітла та інших.

Площа пожежі збільшилася, за даними рятувальників, до двох тисяч квадратних метрів. Полум’я перекинулося на кутову вежу будівлі. До гасіння залучено 65 чоловік особового складу та 16 одиниць техніки.

Біля будинку, де триває пожежа, чергують машини швидкої допомоги.

На місці події перебуває мер Одеси Геннадій Труханов, що перервав засідання виконкому.

Читайте також:
Пожежа в “Токіо Стар”: власника одеського готелю відпустили під домашній арешт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна