“Вважаю це аморальним”: репер Ярмак скасував концерт в Одесі через трагедію на пожежі

 

Відомий український реп-виконавець Ярмак скасував концерт в Одесі у зв’язку із загибеллю великої кількості людей на пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Як передає “Новинарня“, про це артист повідомив в “Інстаграмі” в суботу, 7 грудня. Виступ мав відбутися в клубі “Палладіум”.

“Сьогоднішній концерт, на жаль, не відбудеться через трагедію, яка відбулася у вашому місті. Вважаємо аморальним робити концерт у період, коли ховають людей. І приносимо співчуття родинам загиблих”, – сказав Ярмак у відеозверненні.

Артист пообіцяв повернення коштів за квитки або перенесення концерту на іншу дату й попросив шанувальників поставитися з розумінням.

Також він звернувся до влади Одеси з огляду на часті випадки пожеж із великою кількістю жертв у місті.

“Щось потрібно переглянути в пожежній безпеці міста”, – закликав артист.

У коментарях до допису Ярмак відповів одному з прихильників – той висловив невдоволення тим, що він втратить гроші за квиток і зарплату за день, який пропустив на роботі через заплановане відвідання шоу.

“Чувак, ты извини конечно, но я не знаю, как е***шить концерт с улыбкой на лице, когда знаешь, что такое произошло прям накануне! И думаю, в подсознанке людей это бы тоже сидело, уверен, концерт бы получился лишь для галочки!” – написав артист.

YARMAK – Олександр Валентинович Ярмак (1991 р.н.) — український реп-виконавець з України. Пісні виконує переважно російською, проте має також декілька пісень українською мовою.
Під час Революції Гідності був прибічником і учасником Євромайдану, у 2014 році записав про це і зробив відеокліп на пісню “22”.
Після початку окупації Росією Криму записав пісню-відеозвернення до мешканців півострова “Я буду ждать”.
З початку збройної агресії Росії на сході України записав декілька патріотичних пісень на підтримку ЗСУ та всіх захисників України, брав участь в благодійних концертах для українських воїнів.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Одесса, соболезнуем??

Допис, поширений YARMAK (@yarmak_music)

Як писала “Новинарня“, пожежа в будівлі коледжу економіки та права в Одесі спалахнула 4 грудня приблизно о 10-й годині.
Основні зусилля було зосереджено на рятування людей із будівлі (за оперативною інформацією, в будинку перебувало понад 400 осіб), захисті шляхів евакуації та гасінні пожежі. Одночасно проводилось рятування людей відрізаних вогнем та димом від виходів за допомогою пожежних драбин і автопідіймачів та евакуація по внутрішніх сходових клітинах.
Підрозділами ДСНС врятовано та евакуйовано 40 осіб. Після пожежі повідомлялося про 15 зниклих безвісти.
Станом на день 8 грудня внаслідок пожежі загинуло 10 осіб. Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи продовжуються.

Кабінет Міністрів України створив комісію з розслідування причин пожежі. У зв’язку з пожежею в одеському коледжі 8 грудня в Україні оголошено день жалоби (відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський).

Читайте також:
Пожежа в одеському коледжі: загинула 16-річна студентка, голова ОДА назвав ймовірну причину займання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна