Радниками Зеленського в Парижі будуть Баканов, Аваков і Хомчак

 

Радниками президента України Володимира Зеленського під час зустрічі лідерів “нормандської четвірки” будуть, зокрема, голова Служби безпеки України Іван Баканов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, начальник Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак.

Про це журналістам в Парижі у понеділок, 9 грудня, заявив заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко, повідомляє УНІАН.

За його словами, українська делегація доволі велика. Залежно від теми обговорення радники президента можуть змінюватися, зазначив Тимошенко.

Також у складі української делагації – міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель, виконавчий директор Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” Юрій Вітренко, які за потреби долучаться до обговорення газових питань.

Як писала “Новинарня“, 9 грудня Володимир Зеленський прибуде в Єлисейський палац о 15:55 за київським часом. О 16:05 Зеленський зустрінеться з Макроном, о 16:30 – з Меркель, о 17:00 відбудеться зустріч всіх лідерів чотирьох країн, о 19:45 лідери “Нормандської четвірки” зустрінуться з журналістами.

Читайте також:
“Варта на Банковій”: протестувальники пробилися під ОП з польовими наметами. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна