У Києві рекламують Сухопутні війська малюнками із книжки дитячих віршів. ФОТО

 

До дня Сухопутних військ ЗС України, який відзначається 12 грудня, Командування СВ за підтримки Київської міськдержадміністрації, Державного центру позашкільної освіти, ГО “Коло.Медіа” та операторів зовнішньої реклами столиці розмістило в Києві соціальну зовнішню рекламу на підтримку бійців Сухопутних військ, які боронять Україну.

Про це повідомляє пресслужба командування “сухопутки”.

Мета проєкту – підтримати військових і відзначити заслуги бійців саме СВ як окремого, найчисленнішого виду військ.

За основу реклами взято дитячі малюнки зі збірника дитячих віршів “Повертайтесь з перемогою”.

Ця 84-сторінкова книжка видана зусиллями Командування Сухопутних військ та партнерів на основі поезій і художніх робіт учасників всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді “За нашу свободу”. Такий конкурс проводиться вже другий рік поспіль за підтримки КСВ ЗСУ.

Як відомо, командувачем Сухопутних військ ЗСУ зараз є колишній командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський.

Читайте також:
Десант своїх не кидає: командувач ДШВ нагородив важкопораненого бійця Ушакова

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна