За спрощеним порядком громадянство РФ отримали 36 тисяч жителів ОРЛО

 

Більше 36 тисяч жителів окупованих районів Луганської області, починаючи з квітня ц.р., вже отримали громадянство Російської Федерації у спрощеному порядку.

Як інформують сепаратистські ЗМІ, про це в суботу, 2 листопада, заявив так званий “міністр внутрішніх справ ЛНР” Ігор Корнет.

Відповідну заяву він зробив під час відкриття нового відділення підконтрольної окупантам “міграційної служби” в Артемівському районі Луганська.

“В даний час понад 36 тисяч наших земляків стали власниками громадянства РФ, і понад 60 тисяч наших громадян подали документи на набуття російського громадянства”, – сказав чільний бойовик з “МВС ЛНР”.

Як інформувала “Новинарня“, 24 квітня 2019 року президент РФ Володимир Путін підписав указ про спрощену процедуру отримання російського громадянства для мешканців тимчасово окупованого Донбасу (ОРДЛО).
Українці з ОРДЛО отримують паспорти РФ на території Ростовської області.
19 жовтня уряд Росії схвалив законопроєкт про визнання українців носіями російської мови, що ще більше спрощує надання громадянства РФ.

Читайте також:
Рос-паспортизація ОРДЛО: триває реалізація абхазько-осетинського сценарію

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна