У Ростовській області почали видавати російські паспорти для мешканців “ДНР”

 

У Ростовській області Росії в тестовому режимі почало працювати відділення з питань міграції відділу МВС РФ по Некліновському району, де “громадяни” “Донецької народної республіки” (“ДНР”) зможуть отримати російські паспорти.

Про це журналістам у вівторок, 30 квітня, повідомив представник ГУ МВС РФ з питань міграції Кирило Адзінов, передає ТАСС.

У селі Покровському розгорнуто пункт прийому документів і згодом видачі паспортів для жителів Донецької народної республіки. Сюди будуть приїжджати і вже тут знаходяться уповноважені особи “МВС ДНР”, які привезли перші документи про прийом громадянства”, – сказав Адзінов.

Він додав, що подати заявку на отримання громадянства можна тільки через уповноважену особу “республіки”.

Крім того, за словами “заступника начальника міграційної служби ДНР” Володимира Медведка, з 7 травня “всі територіальні підрозділи міграційної служби будуть здійснювати консультативний прийом і прийом документів для охочих надати документи для отримання за спрощеною схемою російського громадянства”.

Як інформувала “Новинарня“, у “ЛНР” розпочали прийом документів для отримання паспортів РФ.

Читайте також:
Зеленський готовий перемовлятися з Путіним за присутності міжнародних лідерів, – дружина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна