“Оплотівець” Ісаков після стрілянини в Харкові вижив і успішно переніс операцію

 

40-річний Георгій Ісаков “Жора” – поплічник убитого сепаратиста, ватажка бійцівського клубу “Оплот” Євгена Жиліна – після поранення у стрілянині в Харкові успішно переніс операцію. Стан Ісакова стабільний, загрози для його життя немає.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

“Стан стабільний, інших коментарів ми, на жаль, надати не можемо. Життю на цей момент нічого не загрожує”, – розповів журналістам заступник головного лікаря Інституту невідкладної хірургії Євген Доценко.

Зазначається, що для надання свідчень поранений іще занадто слабкий, тож допитати його слідчі не можуть.

Перестрілка у центрі Харкова, на вулиці Клочківській, сталася 25 жовтня серед білого дня, її  встигли зафільмувати очевидці.

Двох чоловіків (Володимира Бороха й Георгія Ісакова) кілер (Олексій Титов) чекав біля машини та відкрив вогонь, вони теж дістали зброю. Усі троє зазнали поранень. Кілер утікав на позашляховику, а згодом, оточений поліцією, за версію правоохоронців, підірвав себе гранатою.
Відтак загинули Борох (він помер у швидкій дорогою до лікарні) і Титов. Ісаков залишається в реанімації під посиленою охороною спецпризначенців.

Поліція називає інцидент “бандитськими розборками”.

За інформацією ЗМІ, убитий  Володимир Борох – свідок у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.
Георгій Ісаков – поплічник одіозного ватажка бійцівського клубу “Оплот”, лідера харківських “тітушок” Євгена Жиліна, вбитого в Росії 2016 року.
Олексій Титов – з окупованої Горлівки.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна