На Полтавщині застрелився депутат райради від “Батьківщини”

 

У селищі міського типу Шишаки на Полтавщині у понеділок, 21 жовтня, покінчив життя самогубством чоловік, який виявився депутатом місцевої районної ради.

“Ця подія сталася вчора в смт Шишаки Полтавської області. За місцем проживання покінчив життя самогубством чоловік 1964 року народження, шляхом пострілу в голову із мисливської рушниці”, – повідомляє “Укрінформ” з посиланням на поліцію.

Про інцидент правоохоронцям повідомила дружина загиблого.

“Зараз поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115, це умисне вбивство, з позначкою «самогубство». В рамках кримінального провадження поліція встановлює всі обставини та причини цієї події”, – сказали в поліції.

Як інформує “Полтавське телебачення”, загиблий чоловік – депутат Шишаківської районної ради від “Батьківщини” Володимир Петренко.

Читайте також:
У Рівному на чергуванні застрелився поліцейський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.