Три міста на Луганщині залишаються без води

 

У Луганській області для близько 80 тисяч жителів трьох міст, які залишилися без централізованого водопостачання через заборгованість за електроенергію, підвозять технічну воду.

Про це у понеділок, 21 жовтня, повідомляє пресслужба ДСНС України.

“Протягом доби підрозділами ДСНС населенню та на об’єкти інфраструктури підвезено 167,5 куб.м технічної води (з початку робіт 307,5 куб.м технічної води)”, – йдеться у повідомленні.

Як писала “Новинарня“, 18 жовтня у Лисичанську у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, відключили від електропостачання три насосні станції ЛКСП “Лисичанськводоканал” (“ГТВ”, “Білогорівська” та “Боровська”), внаслідок чого без централізованого водопостачання залишились центральна, південна частини м. Лисичанська, м. Привілля та м. Новодружеськ – усього близько 80 тис. мешканців.

Читайте також:
Танкістам у Гончарівському після протестів цивільних відновили водопостачання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.