Нардеп Ткаченко подав декларацію кандидата на посаду голови КМДА

 

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Ткаченко подав декларацію кандидата на посаду голови Київської міської державної адміністрації.

Як передає “Новинарня“, декларація оприлюднена у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Документ був поданий 3 жовтня.

За 2018 рік депутат задекларував майже 3 млн гривень зарплати на основному місці роботи “Телерадіокомпанії “Студія 1+1”, 300 тис. доларів готівкою і на банківських рахунках, 203 тис. гривень та 11 тис. доларів.

Крім цього, у Ткаченка задекларовано 7 млн гривень фінансових зобов’язань.

У депутата є київська квартира площею 132,7 кв. м, а також автомобіль Range Rover Sport 2013 року випуску, що належить “Студії 1+1”.

Крім цього, Олександр Ткаченко є кінцевим бенефіціаром 14 компаній: “Солюшнз”, “Віжн ТБ”, “Віжн Медіа”, “Плюс ТБ”, “Бабель”, “Кинолав”, “Книголав”, “Баварський двір”, “Сінема лав ЛТД”, “Фонд розвитку кіномистецтва”, “Нова Кіностудія”, “Планета Кіно”, “HTM”, “А. Т. Трейдинг”.

Журналіст Сергій Лещенко у понеділок, 7 жовтня, заявив, що Ткаченко може бути призначений головою КМДА вже цього тижня.

“Олександр Ткаченко вже у середу може бути призначений головою Київської міської державної адміністрації. Він вже подав декларацію про доходи за 2018 рік, як кандидат на цю посаду”, —написав Лещенко у Telegram-каналі.

За його словами, 9 жовтня має відбутися засідання Кабінету Міністрів, на якому на ім’я президента Володимира Зеленського, ймовірно, і буде зроблено подання щодо призначення Ткаченка на цю посаду.

Як відомо, Олександр Ткаченко — народний депутат, обраний за списком партії “Слуга народу”, голова комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики. Раніше — генеральний директор “1+1 медіа”.

Нагадаємо, 4 вересня Кабінет Міністрів погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації і звернувся з відповідним поданням до офісу президента.

Читайте також:
“Як при Януковичу: заміна голови КМДА може бути не лише узурпацією влади, а й запобіжником Зеленського від нового Майдану”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна