“За корупцію та групи впливу”: Гончарук прокоментував звільнення Кличка

 

За словами прем’єр-міністра Олексія Гончарука, Кабінет міністрів погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської державної адміністрації через його зв’язки з Вадимом Столаром, якого пов’язують із забудовними схемами в столиці.

Як повідомляє “Новинарня“, про це під час брифінгу за підсумками засідання уряду в середу, 4 вересня, сказав прем’єр-міністр Гончарук.

“Особисто я дуже поважаю пана Кличка, він великий чемпіон і людина, яка зробила дуже багато для країни, але я б із задоволенням звільнив не його, а пана Столара, наприклад, але формальної посади у цієї людини немає і тому це зробити було неможливо. Незважаючи на те, що це рішення команди і остаточне рішення буде приймати президент, але в мене немає жодних сумнівів, що в Києві не припинилися корупційна практика і в Києві досі існують групи впливу, які насправді надто сильно впливають на діяльність адміністрації.Тому, я думаю, що якщо підсилити пана Кличка сильним головою адміністрації, менеджером, який був би здатний опиратися оцим всім групам впливу, то це дуже гарно відіб’ється на інтересах пересічних киян”, – сказав Гончарук на брифінгу.

Він також додав, що у Кабінеті міністрів поки що не мають кандидатів на посаду нового голови Київської міської державної адміністрації.

Як інформувала “Новинарня“, Кабмін погодив звільнення Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Читайте також:
“Технічна заміна”: Кабмін звільнив Супрун з посади першого заступника міністра

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна